Welcome
Welcome to <strong>KOBAŠ BOSANSKI</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

za budalu

Ovdje možete Filozofirati sa Refikom

za budalu

Postby Max on Fri Apr 04, 2008 2:45 pm

Zaboravio sam da napomenem, napravio sam jos jednu kompoziciju posvecenu Kobaskim Rockerima a posebno Milanu Makaju a specijalno za njegov zivot u Kobasu a i sve ostale, Milan je za mene uvjek gost u Kobasu bio i ja sam njemu krcio da moze njegove ideale da zivi u Kobasu i to ne mogu promjenit jer to je sve sto mu mogu obecat u Kobasu jer to je sve sto ocekujem od svih Kobasana jer mi smo Gemtlemani i duzni smo da mu to omogucimo

Glede ovog tvog pisamceta u knjizi ,
ja sam vjerovao da zajebavaju kad su rekli da si prolupao,ali sad stvarno vidim da jesi ne samo prolupao nego poblentavio naskroy i nakon svih tvojih komentara, postova i svega sto si napisao mogu ti samo jedno rec STERAJ SE U TRI PIZDE MATERINE... BUDALO
Max

Kobaške Rasprave

Postby narednik on Sat Apr 05, 2008 9:30 am

Pozdravljam te Max, Ali Refik ti nemože odgovoriti ovdje zato što ima ZABRANJEN pristup,može samo čitati.
narednik
Site Admin

Re: Kobaške Rasprave

Postby Max on Sun Apr 06, 2008 11:57 am

narednik wrote:Pozdravljam te Max, Ali Refik ti nemože odgovoriti ovdje zato što ima ZABRANJEN pristup,može samo čitati.
Pozdrav Ivane, ma ja bi ga pustio ovdje da ga ljudi ispljuju onako pošteno bolje nego tamo na knjizi
Max

Return to REFIKOV Kutak